تاریخ و ساعت بازی استقلال و پیکان | فرار از بحران آسیایی آرش یوشیدا، کشتی‌گیر ایرانی‌الاصل ژاپن، کیست؟ شروع طوفانی تیم ملی فوتسال ایران در جام ملت‌های آسیا نتیجه و ویدئو کشتی سعید اسماعیلی برابر حریف صربستانی (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) | اسماعیلی با برد قاطع استارت زد نتیجه و ویدئو کشتی دانیال سهرابی در شانس مجدد برابر حریف ارمنستانی (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) | دانیال کولاک کرد قهرمانی زود‌هنگام کشتی فرنگی ایران در قهرمانی جهان ۲۰۲۵ | اتفاقی تاریخی برای کشتی ایران نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا مهمدی برابر حریف آلمانی (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) | صعود راحت مهمدی به یک هشتم نهایی مدافع سابق نیوکاسل با پرسپولیس به توافق رسید تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و چلسی | هجوم آبی‌ها به اردوگاه شیاطین سرخ بازگشت مسی به فوتبال اروپا منتفی شد پرسپولیسِ هاشمیان ضعیف‌تر از گاریدو! میرزازاده: هدفم تکرار مدال طلا در جهانی و المپیک است بارسلونا وضعیت لواندوفسکی را تعیین تکلیف کرد ورزشگاه پارس شیراز از میزبانی محروم شد برنامه بازی‌های روز سوم کشتی فرنگی جهان (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) | کشتی ایران در انتظار ۲ مدال دیگر چشمی به خط دفاع استقلال منتقل می‌شود ساعت کشتی محمدهادی ساروی در فینال وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی فرنگی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ احتمال برگزاری دربی هفته دوازدهم در اراک قوت گرفت
سرخط خبرها

زامهران: آن قدر چاقو خوردم که چشم هایم جایی را نمی‌دید| سارقان دست بردار نبودند

  • کد خبر: ۶۲۸۱۶
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۴
زامهران: آن قدر چاقو خوردم که چشم هایم جایی را نمی‌دید| سارقان دست بردار نبودند
سینا زامهران، بازیکن تیم پدید درباره حمله سارقان مسلح به خود حرف‌های تازه‌ای به زبان آورده است. زامهران از شرایط سخت شب حادثه پرده برداشته است. شرایط کنونی او، اما خوشبختانه بهتر از قبل از است.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، دو شب پیش بود که در مشهد، دو سارق با حمله به سینا زامهران مهاجم تیم فوتبال پدیده تلفن همراه وی را به سرقت برده و جراحات شدیدی را به وی وارد کردند.

زامهران در خصوص این اتفاق گفت: هنگامی که از تمرین به نزدیکی خانه رسیدم ۲ نفر به سمت خودرویم آمدند و تلفن همراهم را خواستند. من که متعجب و شوکه شده بودم چیزی نگفتم، اما به یکباره یکی از آن‌ها با چاقو به دستم زد. هوا تاریک بود و در آن منطقه هم تقریبا کسی را نمی‌دیدم.

وی افزود: بعد از این اتفاق تلفن همراهم را برایشان پرت کردم و گفتم این هم موبایل، اما دست بردار نبودند. دوباره چاقو را به سمتم گرفتند تا جایی که مجبور شدم از پشت فرمان خودم را به سمت صندلی شاگرد پرت کنم. گفتم بلکه آن‌ها من را رها کنند، ولی این بار با قمه مچ پای چپم را زدند. در ادامه باز هم آن‌ها ضرباتی را به دست راستم زدند. واقعا شرایط عجیبی بود.

 وقتی موبایلم را پرت کردم از اینکه آنها مشغول زدن ضربه با چاقو بودند تعجب کردم. واقعا به قصد کشتن به من قمه و چاقو می‌زدند. خدا خیلی به من رحم کرد که زنده ماندم. بعد از آن اتفاق هم با یک خودرو 206 SD فرار کردند.

زامهران با تاکید بر اینکه در آن شرایط نتوانست چهره این سارقان را ببیند گفت: آنقدر خون از من رفته بود که چشمانم خوب نمی‌دید. وقتی اورژانس به آنجا آمد بلافاصله به بیمارستان منتقل شدم. دستم ۱۸ بخیه خورده و فعلا باید استراحت کنم، اما از طریق پلیس پیگیر هستم. دستم در آتل قرار دارد و باید تحت نظر پزشکان باشم تا ببینم شرایط چه می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->